Tekstverwerken met een klein budget? Probeer LibreOffice

libreoffice 40Alhoewel de meeste mensen zijn “opgegroeid” met Microsoft Word en Excel, bestaan er al jaren hele goede alternatieven. Een van die alternatieven is Libreoffice. Dit pakket biedt een hele goede tekstverwerker, een redelijke compleet spreadsheet en een goed werkende applicatie voor presentaties. 

 

Natuurlijk is het bekende merk een “vertrouwde” keuze. Maar het is ook een duur pakket en voor de meeste mensen biedt Libreoffice alle functies die ze nodig hebben. En je kunt het volledig gratis en legaal downloaden van het Internet. Zonder gestoord te worden met advertenties of spyware. Documenten kun je simpel opslaan in een bestandsformaat wat Microsoft Office snapt. Ook zit er een goedwerkende module in om mooie PDF versies van je documenten te maken.

Wil je graag wat geld besparen, dan zou ik zeker Libreoffice eens downloaden en proberen. Je kunt de software en het bijhorende taalpakket Nederlands downloaden op https://www.libreoffice.org/download/