Bescherm je windows computer met security essentials

computerstatusprotected webAlhoewel echte computervirussen zeldzamer aan het worden zijn, blijft het nodig om je windows computer goed te beschermen tegen bedreigingen. Tegenwoordig heb je meer te vrezen van keyloggers, backdoors of andere narigheid waarmee criminelen proberen gegevens buit te maken om bijvoorbeeld bankrekeningen te plunderen of creditcards te misbruiken.

 

Wat nog veel mensen niet weten is dat de maker van windows, Microsoft, al enige jaren geleden zelf is gekomen met een beveilingsproduct voor je PC. Deze software is gratis zolang je maar over een geldige licentie van Windows XP of nieuwer beschikt.

 

De software beschermd je windows PC tegen allerlei dreigingen zonder dat je daar apart voor betaald. Het is hierdoor niet meer nodig om nog jaarlijks te storten naar de rekening van je oude beveiligingssoftware. Deze kun je na installatie van Microsoft Security Essentials in de meeste gevallen zorgeloos deinstalleren. Dus stop met het kopen van Norton en McAfee producten en stap over op dit uitstekende gratis alternatief.